0
02166009000 - 09122200108 سفارش خرید
02166009000 - 09122200108 سفارش خرید
>> >> >>
جستجوی پیشرفته
جستجو در نتایج
جستجو بر اساس قیمت (تومان)
کالا برای:

تجهیزات نانوایی

مرتب سازی بر اساس : پربازدید ترین حراجی جدیدترین ارزان ترین گرانترین فقط کالاهای موجود :

تجهیزات نانوایی | خرید و فروش انواع تجهیزات نانوایی با قیمت عالی (لیست قیمت 1 آذر 1403)

آیا می توانید تصور کنید چیزی رضایت‌بخش‌تر از خوردن یک تکه نان گرم و تازه پخته شده وجود داشته باشد؟ کلید ایجاد چنین لذتی در چیست؟ پاسخ این سوال در ابزار مورد استفاده جهت پخت نان نهفته است. بیایید در ابتدا به چگونگی پیدایش نان و روند شکل گیری ابزار آماده سازی و پخت آن نگاهی داشته باشیم.

نان از اولین و ساده ترین غذاهایی است که با پختن خمیر آرد و آب تهیه می شود و نقش مهمی در زندگی روزمره ما دارد. از زمانیکه انسان ها شروع به کشاورزی کردند، این غذای به ظاهر ساده در بقای آنها نقش کلیدی داشته و به نمادی از فرهنگ، تاریخ، فقر، ثروت، جنگ و صلح تبدیل گردیده است.

با استناد به شواهد باستان شناسی، داستان نان از 30000 سال پیش در مصر باستان آغاز می شود که از آن زمان تا کنون به سراسر جهان سفر کرده است. در دوران نوسنگی، زمانی که گندم و جو از اولین گیاهانی بودند که در منطقه به اصطلاح " حاصلخیز"، بین النهرین رشد می کردند، نان به غذای اصلی تبدیل گردید. سایر نقاط جهان نیز به طور مستقل غلات دیگری مانند برنج در آسیای شرقی، ذرت در قاره آمریکا و سورگوم در جنوب صحرای آفریقا را کشت کرده و از آنها نان تهیه می کردند. چنین گیاهانی به جوامع کشاورزی این امکان را دادند که جمعیت های بیشتری را نسبت به آنچه که قبلا امکان پذیر بود گردهم جمع کرده و حفظ کنند که به مرور زمان منجر به ظهور دولت های متمدن شد.

در حدود 300 سال قبل از میلاد، نانوایی به عنوان یک شغل معرفی شد و حرفه ای قابل احترام برای رومی ها به شمار می رفت. از آن زمان، نانواها شروع به تهیه نان در کوره کرده و از آسیاب ها برای آسیاب کردن غلات به آرد استفاده کردند. تقاضا برای محصولات پخته شده به شدت ادامه یافت و اولین صنف نانوایان در سال 168 قبل از میلاد در رم تأسیس گردید.

البته استفاده از سنگهای گداخته و داغ، اولین شیوه پخت نان توسط انسانها محسوب می گردد که پس از آن کوره های سربسته که می‌توانستند از قبل گرم شوند، با دری برای دسترسی آسان، برای اولین بار در یونان باستان ظاهر شدند. چنین بود آغاز کار لوازم مورد استفاده برای پخت نان و تجهیزات نانوایی.

اولین نمونه های شناخته شده کوره ها که به مصریان نسبت داده می شود، ظروف استوانه ای هستند که از خاک رس نیل پخته شده، ساخته شده اند که در قسمت بالایی مخروطی شکل بوده و داخل آن با یک پارتیشن قفسه مانند افقی تقسیم شده است. بخش پایینی محل قرارگیری آتش و بخش بالایی محفظه پخت است. تکه های خمیر را از طریق سوراخی که در بالای محفظه ایجاد شده بود در داخل آن قرار می دادند.

اولین خمیر زن مکانیکی، منسوب به مارکوس ورگیلیوس، برده آزاد شده یونانی الاصل می باشد. این وسیله شامل یک حوض سنگی بزرگ بود که در آن پاروهای چوبی که توسط اسب یا الاغی که به صورت دایره‌ای راه می‌رفتند، خمیر را ورز می‌دادند. در اواخر قرون وسطی ظهور اصناف نانوایان منعکس کننده پیشرفت های قابل توجهی در این عرصه بود. یک نویسنده فرانسوی قرن سیزدهم 20 نوع نان را نام می برد که از نظر شکل، طعم، روش تهیه و کیفیت غذای مورد استفاده متفاوت بودند. با صنعتی شدن بسیاری از تجهیزات، پخت نان نیز پیشرفت چشمگیری کرد. آسیاب هایی که برای تهیه آرد، با باد و آب کار می کردند شروع به کار با بخار و گاز کردند و سنگ های آسیاب گندم با رول های سرامیکی و فولادی جایگزین شدند. اتو فردریک روهوددر در سال 1912 نمونه اولیه دستگاه برش نان را تولید کرده و در سال 1928 استفاده از آن آغاز نمود. این دستگاه، نان را هم برش می داد و هم بسته بندی می کرد.

در قرن بیستم، پیشرفت در فناوری پخت به سرعت شروع شد. موادی با خلوص بیشتر و کیفیت عملکردی بهبود یافته، همراه با تجهیزاتی که نیاز به مهارت فردی را کاهش می‌دادند و دخالت دست را در تهیه خمیر نان حذف می‌کردند، ایجاد شدند. فرآیندهای اختلاط، انتقال، شکل‌دهی، تخمیر و پخت سریعتر گردیدند و غنی‌سازی نان و سایر متعلقات آن با ویتامین‌ها و مواد معدنی، دستاورد بزرگ صنعت نانوایی در اواسط قرن بیستم محسوب می­گردد.

تخمین زده می شود امروزه حدود 60 درصد از جمعیت جهان روزانه نان می‌خورند که کلیه‌ی مراحل تهیه نان از درست کردن انواع خمیر تا چانه گیری، پهن کردن و پخت توسط دستگاه‌های مختلف صورت گرفته و پخت نان را در کمترین زمان، با بالاترین سرعت و به بهترین شکل انجام می‌دهند.

 

انواع تجهیزات نانوایی پرکاربرد : کابان تجهیز

جهت شناخت تجهیزات نانوایی برای کسانی که قصد راه اندازی نانوایی صنعتی به شکل سنتی و یا فانتزی را دارند و یا نیاز به خرید دستگاه های جدید دارند، چند نمونه‌ از مهمترین و ضروری‌‌ترین آن‌ها را معرفی می کنیم تا اطلاعات کافی را در این زمینه به دست آورده و بتوانند به راحتی با تهیه‌ی این دستگاه‌ها کسب‌ و کار خود را آغاز کنند یا ارتقاء بخشند.

لوازم نانوایی برای آماده سازی خمیر:

  • همزن خمیر یا دستگاه خمیرگیر: اولین گام در تهیه نان یا هر نوع پخت دیگر، تهیه خمیر است و مخلوط کردن درست خمیر برای کیفیت و بافت محصول نهایی از اهمیت بالایی برخوردار می‌باشد. بنابراین دستگاه های خمیرگیر از مهمترین تجهیزات نانوایی های سنتی و فانتزی به حساب می‌آیند که به سه دسته اصلی خمیرگیر نانوایی، میکسر سیاره ای و میکسر اسپیرال دسته بندی می‌شوند. این دستگاه‌ها در مجموعه ای از اندازه های مختلف از 5 کیلویی تا سایزهای بالای 200 کیلو تولید می گردند که مطابق با حجم کاری می توان آنها را خریداری نمود.  از دیگر تجهیزات نانوایی مورد نیاز برای آماده کردن خمیر تازه، یکدست، باکیفیت و بهداشتی می توان به دستگاه خمیر پهن کن یا وردنه برقی، دستگاه چانه گیر، دستگاه رول‌کن خمیر، پاتیل خمیر، تقسیم کن خمیر، پهن کن اتوماتیک یا شاطریار، شاطر ربات یا ضربه زن اشاره نمود که در منوهای مربوط به هر یک از این ابزار در سایت کابان تجهیز مفصلا به توضیح آنها پرداخته ایم.
  • لوازم نانوایی برای پخت نان: مسلما بخش اصلی هر نانوایی تنور آن محسوب می گردد که از مدلهای سنتی گرفته تا تنور دوار برقی را شامل می گردد. از تنور برای پخت انواع نان لواش، بربری، سنگگ، تافتون و غیره استفاده می گردد اما در نانوایی‌های فانتزی برای پخت نان‌های حجیم، انواع فر جایگزین تنور می‌شود که به اشکال متنوع فر دوار، فر تونلی، فر گردان، فر کانوکشن و فر طبقه ای تولید می گردند. از دیگر تجهیزات نانوایی میتوان به لوازم سرمایشی همچون شاک فریزر؛ دستگاه های تخمیر مانند گرمخانه و اتاق تخمیر؛ دستگاه پنکیک ساز؛ سرخ کن پیراشکی و دونات؛ اسلایسر نان و توری سرد کن را نام برد.

 

مواردی که هنگام انتخاب و خرید تجهیزات نانوایی باید در نظر گرفت : کابان تجهیز

پیدا کردن تجهیزات نانوایی مناسب می تواند کاری دلهره آور به نظر برسد، اگر مواردی را درنظر نداشته و بدون تحقیق اقدام نمایید. از اینرو، چه به دنبال راه اندازی یک کسب و کار جدید باشید، چه به فکر گسترش کسب و کار فعلی خود با جایگزینی برخی از دستگاه های قدیمی، در زیر، فهرستی از نکات و پیشنهادات را ارائه کرده‌ایم که به شما کمک می‌کند بهترین تجهیزات نانوایی را مطابق با نیازهای خود خریداری نمایید :

  • نوع نانوایی: برای انتخاب تجهیزات نانوایی، ابتدا باید این فاکتور را در نظر بگیرید که آیا قرار است صرفا یک نانوایی سنتی داشته باشید یا در کنار پخت نان های حجیم، انواع کیک و شیرینی را نیز عرضه می‌نمایید. شناسایی دسته بندی محصولات اصلی، شما را قادر می‌سازد تا جهت خرید تجهیزات خود بهتر متمرکز باشید.
  • حجم کار: سوال بعدی که مطرح می گردد این است که آیا قرار است یک نانوایی کوچک داشته باشید یا نانوایی با میزان پخت بالا. البته امکان دارد تجهیزات نانوایی را برای آماده سازی نان در رستوران‌ها، تالارها، هتل‌ها، بیمارستان‌ها و غیره نیاز داشته باشید.
  • کیفیت و مواد بکار رفته در ساخت تجهیزات نانوایی: نوع تجهیزات مورد استفاده در نانوایی نقش بسزایی در تعیین کیفیت مواد غذایی تهیه شده دارد و کیفیت و طعم نان در تولید انبوه، تا حد زیادی تحت تأثیر ماشین های مورد استفاده قرار می گیرد؛ از دستگاه هایی که برای آماده سازی در نظر گرفته شده‌اند تا ماشین‌هایی که در فرایند پخت دخیل هستند و حتی ابزاری که برای شکل دادن و برش استفاده می‌شوند. بنابراین باید از مرغوبترین آلیاژهای ضد زنگ، ضد خط و خش و مقاوم همچون استیل در ساخت آنها استفاده شده باشد.
  • انتخاب تجهیزات نانوایی خودکار: در ابتدا، ممکن است کمی گران تر باشند. با این حال، پس از بهره برداری، برگشت سرمایه با سرعت بالایی صورت خواهد گرفت. علاوه بر این، هزینه های نیروی کار نیز کمتر می شود و سرمایه گذاری مناسبی برای اهداف بلند مدت تلقی می‌گردد.

 

مزایای استفاده از تجهیزات و لوازم نانوایی : کابان تجهیز

  • عدم نیاز به کار سخت: با استفاده از لوازم نانوایی، کل زمان مورد نیاز شما برای تهیه انواع نان و شیرینی می تواند به طور میانگین 10 تا 30 دقیقه باشد که اگر قرار باشد چنین فرایندی را بدون بکارگیری تجهیزات حرفه‌ای انجام دهید مسلما زمانی چند برابر صرف خواهد گردید و وقت باارزشتان بیهوده هدر خواهد رفت. از طرف دیگر، برای هم زدن و ورز دادن خمیر به نیروی دست احتیاجی نیست، در نتیجه انرژی از شما تلف نخواهد شد و خستگی برایتان به دنبال نخواهد داشت.
  • عدم نیاز به حضور مداوم: جهت آماده کردن خمیر توسط دستگاه های خمیرگیری دیگر نیازی به حضور شما نیست و فقط کافیست تا آرد و آب را درون مخزن دستگاه بریزید تا به شکل اتوماتیک مخلوط گردند و در این حین، شما نیز با خیالی آسوده به سایر امور رسیدگی نمایید.
  • آشفتگی و هیاهوی کمتر: با خرید تجهیزات نانوایی نظیر دستگاه های خمیرگیر، دیگر نیازی به استفاده از چندین ظرف برای درست کردن خمیر نخواهد بود و  فرایند پخت نان و شیرینی به سادگی اندازه گیری مواد، ریختن آنها در مخزن دستگاه، فشار دادن چند دکمه و انتظار برای نتیجه نهایی آن هم بهترین شکل؛ صورت می گیرد و لذت بخش‌ترین بخش، جایی است که شما فقط یک مخزن و یک تیغه برای تمیز کردن دارید.
  • صرفه جویی در زمان: همان‌قدر که پف کردن خمیر و ورز دادن آن می‌تواند در کیفیت نان تاثیرگذار باشد، همان اندازه نیز فوق‌العاده زمان‌بر است. بنابراین اگر می خواهید نانوایی خود را سرعت ببخشید و در وقت و انرژی صرفه جویی نمایید، باید تجهیزات نانوایی را به روز نگه دارید.  

 

خرید و فروش تجهیزات نانوایی در کابان تجهیز

ماشین آلات و تجهیزات نانوایی سرمایه گذاری های حیاتی هستند که نیاز به بودجه بالایی دارند. به منظور جلوگیری از خطر از دست دادن سرمایه تان، مهم است که یک تامین کننده معتبر و قابل اعتماد انتخاب کنید. شرکت کابان تجهیز در تمامی مراحل از ارائه مشاوره رایگان پیش از خرید تا خدمات پس از فروش تجهیزات نانوایی، شما خریداران محترم را همراهی خواهد کرد.

 

ارسال نظر
نام شما :
تلفن تماس :
متن پیغام :
10 / 10
از 1 کاربر
نمایش همه
علاقه مندی ها ()